Vrouwfit & Power Slim


Wat is Powerslim:

PowerSlim is een eiwitrijk dieet dat zorgt voor een verandering in de stofwisseling. Drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Vanaf dit moment is ons lichaam verplicht om andere bronnen aan te spreken om aan energie te komen. Je vetreserves worden aangesproken met als resultaat dat je gaat afvallen!  Een groot voordeel van een eiwitrijk dieet is dat je wel vet maar geen spiermassa verliest. 

Voordelen van afvallen met Powerslim:

  • Snel en doeltreffend gewichtsverlies
  • Geen hongergevoel
  • Persoonlijke begeleiding door PowerSlim coach
  • Wetenschappelijk onderbouwd dieet
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo-effect
  • Blijvend resultaat

Powerslim Voedingscoaches:

PowerSlim coaches voorzien je van deskundig advies en helpen je met het behouden van het behaalde resultaat zodra je je streefgewicht hebt bereikt. 

Tijdens het PowerSlim afslankprogramma zal je begeleiding, advies en ondersteuning krijgen van een van onze Vrouwfit PowerSlim-coaches. Niet alleen tijdens het afvallen; zij helpen je ook met het behouden van het behaalde resultaat zodra je je streefgewicht hebt bereikt.

Wat kun je verwachten?

Voordat je begint met het PowerSlim,  heb je een uitgebreid intakegesprek met een van onze PowerSlim coaches. Tijdens dit gesprek wordt onder andere  je BMI, vetvrije massa en spiermassa gemeten. Vervolgens stel je samen met je coach een persoonlijke doelstelling en krijg je hiervoor een stappenplan. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent!

Begeleid afvallen met Power Slim is mogelijk bij beide Vrouwfit vestigingen in Leiden!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . of neem telefonisch contact op met Vrouwfit.

Lees alvast de ervaringen van onze Vrouwfitleden met Power Slim

Bekijk hieronder de uitzending van Power Slim in het programma Beauty enzo.


 
 
 
© Vrouwfit Sportcentrum 2010 - Website ontwikkeld door Groove Assembly en KDM Web